fbpx

FitStap Huizen

Krijg jij het advies om meer te gaan bewegen? Maar weet je niet goed hoe te starten? Vraag je je af of het je echt gaat lukken om je fit(ter) te voelen of je gezondheidsklachten te verminderen? Zet de eerste stap en laat mij je helpen met het FitStap programma!

FitStap is hét nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens het programma van 12 weken krijg je begeleiding van Wanda Catsman, gecertificeerd FitStap-coach. FitStap draait niet alleen om meer bewegen, je gaat ook aan de slag met gezonde voeding, cognitieve fitness en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Ik bied dit programma aan in Huizen.

SCHRIJF JE NU IN


Het FitStap-programma bestaat uit de volgende onderdelen:

BEWEGEN
VOEDING
MENTAL COACHING

Iedereen kan meedoen met FitStap. Het maakt niet uit of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet. Alle trainingen en opdrachten voer je in je eigen tempo uit. In de groepstrainingen wordt rekening gehouden met ieders niveau, waardoor het voor iedereen haalbaar is.

Het FitStap-programma duurt 12 weken. Tijdens die 12 weken is er iedere week een groepstraining. In de groepstrainingen gaan we aan de slag met wandeltechniek, materiaal, voedingskennis en mentale coaching. Je persoonlijke doelstellingen staan gedurende het hele programma centraal.

Naast de wekelijkse groepstrainingen heb je twee zelfstandige trainingsmomenten. Deze kun je zelf inplannen. Je kunt dus trainen wanneer het jou uitkomt. Iedere week krijg je een trainingsschema, zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de app een aantal opdrachten en tips. Hierdoor krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

   


FitStap bestaat iedere week uit de volgende onderdelen:

1 groepstraining

2 zelfstandige trainingen

2 praktische opdrachten

4 tips

Over de wandeltrainer

De FitStap-trainingen worden gegeven door Wanda Catsman. Wanda is gecertificeerd wandeltrainer en FitStap-Coach.

De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik in om jou te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen. ~Wanda

FitStap wandeltrainer Wanda

Wanda Catsman is gecertificeerd wandeltrainer en FitStap-coach

FitStap logo
FitStap programma van KWBN

Zij gingen je voor

Ik heb me opgegeven voor het FitStap programma  met Wanda als trainer omdat ik graag buiten ben.

Je leert goede technieken tijdens het wandelen en krijg leuke oefeningen mee via de FitStap app. Ik ben nu mijn 5de week ingegaan en heb nog steeds veel plezier tijdens de wandelingen en oefeningen.

Patricia

Ik wandel al jaren wandeltochten van rond de 20 km. Toen ik de wandeltraining