fbpx

FitStap Utrecht & Montfoort

Krijg jij het advies om meer te gaan bewegen? Maar weet je niet goed hoe te starten? Vraag je je af of het je echt gaat lukken om je fit(ter) te voelen of je gezondheidsklachten te verminderen? Zet de eerste stap en laat mij je helpen met het FitStap programma!

FitStap is hét nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens het programma van 12 weken krijg je begeleiding van Wanda Catsman, gecertificeerd FitStap-coach. FitStap draait niet alleen om meer bewegen, je gaat ook aan de slag met gezonde voeding, cognitieve fitness en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Ik bied dit programma aan in Montfoort en Utrecht Leidsche Rijn.

SCHRIJF JE NU IN


Het FitStap-programma bestaat uit de volgende onderdelen:

BEWEGEN
VOEDING
MENTAL COACHING

Iedereen kan meedoen met FitStap. Het maakt niet uit of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet. Alle trainingen en opdrachten voer je op je eigen tempo uit. In de groepstrainingen wordt rekening gehouden met ieders niveau, waardoor het voor iedereen haalbaar is.

Het FitStap-programma duurt 12 weken. Tijdens die 12 weken is er iedere week een groepstraining. In de groepstrainingen gaan we aan de slag met wandeltechniek, materiaal, voedingskennis en mentale coaching. Je persoonlijke doelstellingen staan gedurende het hele programma centraal.

Naast de wekelijkse groepstrainingen heb je twee zelfstandige trainingsmomenten. Deze kun je zelf inplannen, je kunt dus trainen wanneer het jou uitkomt. Iedere week krijg je een trainingsschema, zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de app een aantal opdrachten en tips. Hierdoor krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

   


FitStap bestaat iedere week uit de volgende onderdelen:

1 groepstraining

2 zelfstandige trainingen

2 praktische opdrachten

4 tips

Over de wandeltrainer

De FitStap-trainingen worden gegeven door Wanda Catsman. Wanda is gecertificeerd wandeltrainer en FitStap-Coach.

De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik in om jou te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen. ~Wanda

FitStap wandeltrainer Wanda

Wanda Catsman is gecertificeerd wandeltrainer en FitStap-coach

FitStap logo
FitStap programma van KWBN

Zij gingen je voor

Ik heb me opgegeven voor het FitStap programma  met Wanda als trainer omdat ik graag buiten ben.

Je leert goede technieken tijdens het wandelen en krijg leuke oefeningen mee via de FitStap app. Ik ben nu mijn 5de week in gegaan en heb nog steeds veel plezier tijdens de wandelingen en oefeningen.

Patricia

Ik wandel al jaren wandeltochten van rond de 20 km. Toen ik de wandeltraining van FitStap gegeven door Wanda langs zag komen, dacht dat klinkt leuk!
Ik ging eigenlijk voor de sociale contacten, maar nu 4 keer geweest merk ik dat mijn wandeltempo omhoog gegaan is. Wanda weet veel over de wandeltechniek wat ik niet wist. Ook de app die bij deze training hoort stimuleert mij om heerlijk te gaan trainen. Een echte aanrader voor zowel de ervaren als onervaren wandelaar.

Elly

De FitStap wandeltraining is een leuke manier om lekker te bewegen en buiten te zijn. Ook je brein wordt geprikkeld door de oefeningen in inhibitie.

Met haar enthousiasme en energie, zet Wanda je aan de wandel en helpt je naar een fitter en energieker leven.

Marissa

De FitStap training is goed opgebouwd. Niet alleen wandelen kwam aan bod maar ook voeding, wandeltechniek en andere oefeningen ter bevordering van de conditie.

Ik heb heel veel aan deze training gehad. Wanda is een kei in het motiveren van mensen. Ondanks de Corona tijd, bleef ze aangehaakt, bracht een stukje positiviteit mee en moedigde ze aan om te blijven wandelen. Inmiddels ben ik helemaal besmet met het wandelvirus en loop met gemak meer dan 10 kilometer.

De trainingen bij Wanda zijn een echte aanrader!

Andrea

FitStap-App

Om FitStap te kunnen uitvoeren en ervaren, is een speciale app gemaakt. Deze app is gratis voor deelnemers van het programma. Tijdens het FitStap-programma krijg je veel ondersteuning via de app. Deze maakt een belangrijk deel uit van het programma. Je vindt er jouw vorderingen, krijgt er tips én wordt geprikkeld met inspirerende opdrachten en achtergrondinfo. Ook een beschrijving van jouw individuele trainingen vind je in de app. Bovendien sta je via de app (ook buiten de groepstraining om) in contact met je coach.

Gratis proefles FitStap

Het lijkt je wel wat, dat FitStap. Maar wat nou als je het toch niet leuk vindt? Of de lessen niet bij kunt benen? Dan zit je er wel drie maanden aan vast …

Probeer FitStap gratis uit
Speciaal voor iedereen die twijfelt, organiseer ik FitStap Proeflessen. Dé manier om te ontdekken of FitStap iets voor jou is. Spreekt het programma jou aan? Dan nodig ik je van harte uit om een FitStap groepstraining mee te maken. Gratis. En ben je enthousiast, dan meld je je aan voor het FitStap Programma dat in dseptember start in Montfoort en Leidsche Rijn.

Wanneer?
Woensdag 26 augustus om 10:00 uur in Leidsche Rijn
of
Maandag 31 augustus om 19:30 uur in Montfoort

Meld je nu aan

Inschrijven

Vanaf september 2020 in Montfoort en Utrecht Leidsche Rijn

Montfoort

Start maandag 7 september 19:30 uur

€139

  • Persoonlijke begeleiding
  • 12 groepstrainingen
  • 2x per week zelfstandig trainen
  • Opdrachten en tips
  • Online ondersteuning via FitStap-app
INSCHRIJVEN
maximapark utrecht

Start woensdag 9 september 10:00 uur

€139

  • Persoonlijke begeleiding
  • 12 groepstrainingen
  • 2x per week zelfstandig trainen
  • Opdrachten en tips
  • Online ondersteuning via FitStap-app
INSCHRIJVEN

Vragen over FitStap? Neem contact met mij op

Wil jij starten met wandelen?

Download nu gratis het
E-book “Starten met wandelen!


GRATIS DOWNLOAD

Open WhatsApp
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda