wanda@dewandeltrainer.nl

FitStap

Gezond in beweging met de Wandeltrainer

Krijg jij het advies om meer te gaan bewegen? Maar weet je niet goed hoe te starten? Vraag je je af of het je echt gaat lukken om je fit(ter) te voelen of je gezondheidsklachten te verminderen? Zet de eerste stap en laat mij je helpen met het programma FitStap!

FitStap is hét nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens het programma van 12 weken krijg je begeleiding van een gecertificeerd FitStap-coach. FitStap draait niet alleen om meer bewegen, je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal binnen FitStap.

SCHRIJF JE NU IN


Het FitStap-programma bestaat uit de volgende onderdelen:

BEWEGEN
VOEDING
MENTAL COACHING

Iedereen kan meedoen met FitStap. Het maakt niet uit of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet. Alle trainingen en opdrachten voer je op je eigen tempo uit. In de groepstrainingen wordt rekening gehouden met ieders niveau, waardoor het voor iedereen haalbaar is.

Het FitStap-programma duurt 12 weken. Tijdens die 12 weken is er iedere week een groepstraining. In de groepstrainingen gaan we aan de slag met wandeltechniek, materiaal, voedingskennis en mentale coaching. Je persoonlijke doelstellingen staan gedurende het hele programma centraal.

Naast de wekelijkse groepstrainingen heb je twee zelfstandige trainingsmomenten. Deze kun je zelf inplannen, je kunt dus trainen wanneer het jou uitkomt. Iedere week krijg je een trainingsschema, zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Hierdoor krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

   


FitStap bestaat iedere week uit de volgende onderdelen:

1 groepstraining

2 zelfstandige trainingen

2 praktische opdrachten

4 tips

Over de FitStap-trainer

De FitStap-trainingen in Montfoort worden gegeven door Wanda Catsman. Wanda is gecertificeerd wandeltrainer en FitStap-Coach.

De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik in om jou te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen. ~Wanda

Wanda Catsman is gecertificeerd wandeltrainer en FitStap-coach

Wat deelnemers over het FitStap programma zeggen

Ik heb me opgegeven voor het FitStap programma  met Wanda als trainer omdat ik graag buiten ben.

Je leert goede technieken tijdens het wandelen en krijg leuke oefeningen mee via de FitStap app. Ik ben nu mijn 5de week in gegaan en heb nog steeds veel plezier tijdens de wandelingen en oefeningen.

Patricia

Ik wandel al jaren wandeltochten van rond de 20 km. Toen ik de wandeltraining van Fitstap gegeven door Wanda langs zag komen, dacht dat klinkt leuk!
Ik ging eigenlijk voor de sociale contacten, maar nu 4 keer geweest merk ik dat mijn wandeltempo omhoog gegaan is. Wanda weet veel over de wandeltechniek wat ik niet wist. Ook de app die bij deze training hoort stimuleert mij om heerlijk te gaan trainen. Een echte aanrader voor zowel de ervaren als onervaren wandelaar.

Elly

FitStap-App

Om FitStap te kunnen uitvoeren en ervaren, is een speciale FitStap-app gemaakt. Deze app is gratis voor deelnemers van het programma. Tijdens het FitStap-programma krijg je veel ondersteuning via de app. Deze maakt een belangrijk deel uit van het programma. Je vindt er jouw vorderingen, krijgt er tips én wordt geprikkeld met inspirerende opdrachten en achtergrondinfo. Ook een beschrijving van jouw individuele trainingen vind je in de app. Bovendien sta je via de app (ook buiten de groepstraining om) in contact met je coach.

FitStap

Na de corona crisis worden er weer nieuwe FitStap trainingen ingepland voor Montfoort en Utrecht. Mocht je interesse hebben, schrijf je dan vrijblijvend in.

Montfoort

€139

  • Persoonlijke begeleiding
  • 12 groepstrainingen
  • 2x per week zelfstandig trainen
  • Opdrachten en tips
  • Online ondersteuning via FitStap-app
INSCHRIJVEN
maximapark utrecht

€139

  • Persoonlijke begeleiding
  • 12 groepstrainingen
  • 2x per week zelfstandig trainen
  • Opdrachten en tips
  • Online ondersteuning via FitStap-app
INSCHRIJVEN

Vragen? Neem contact met mij op