fbpx

Gratis proeftraining aanvragen

wandelschema 1 uurMaak kennis met de online wandeltraining
 
Vraag nu een gratis proefles aan en krijg toegang tot de online leeromgeving en community, waar een trainingsschema klaarstaat voor één week.

Je ontvangt tevens een aantal mails met wandeltips die aansluiten op de proeftraining. Lees hier het privacybeleid.

Ik ben erg blij met de online wandeltraining, want ik ben nu echt meer gaan wandelen en dat blijf ik ook doen. Bedank voor je steun!

Marleen

De tips voor de houding van het wandelen werken prima, ik loop nu veel makkelijker en beter dan voorheen.

Karen

Wanda heeft me dat ene zetje in de rug gegeven om ook echt te gaan starten.

Rineke

Over de trainer

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Door regelmatig te wandelen blijf je fit, versterk je spieren en gewrichten en stimuleer je de bloedsomloop. Het verkleint het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en overgewicht. Daarnaast helpt het je ook om je mentaal beter te voelen.

Vraag vandaag jouw gratis proeftraining aan en maak kennis met de online wandeltrainingen die ik aanbied.

FitStap wandeltrainer Wanda

Vraag nu je gratis proeftraining aan

En start vandaag nog met wandelen

NU AANVRAGEN

De Wandeltrainer is onderdeel van Wanda Wandelt

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda