fbpx

Online wandeltraining 10 kilometer

wandeltraining 10 kilometer

Merk jij tijdens het wandelen…

… dat je na een uur last krijgt van je spieren?
… dat je verder zou willen lopen, maar dat niet lukt?
… dat je tijdens het wandelen last krijgt van pijntjes?
… dat je een stok achter de deur nodig hebt om meer te gaan wandelen?

Laat mij je dan helpen!

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Ik wandelde mezelf uit een burn-out en trainde van 0 kilometer naar 1000 kilometer wandelen in een jaar.

Ging dat zomaar? Zeker niet! Ik ben heel vaak aan goede gewoontes begonnen en haakte binnen drie weken alweer af. Waarom? Omdat het aanleren van een goede gewoonte onwijs moeilijk is! Maar met een stok achter de deur lukte het mij. Ik kreeg steeds meer lol in het wandelen, verbeterde mijn techniek en merkte wat het met mijn conditie en gezondheid deed.

Wanneer je al regelmatig een uurtje wandelt dan heb je het waarschijnlijk al gemerkt. Wandelen heeft heel veel voordelen. Het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook stress verlagend, goed voor je humeur en helpt tegen depressiviteit. Daarnaast is het één van de minst blessure gevoelige sporten.

Wil jij graag langere afstanden gaan wandelen, dan is het verstandig om te gaan trainen. Een wandeltraining helpt je om de juiste wandeltechniek onder de knie te krijgen en de juiste spieren te trainen om zo je wandelafstand en snelheid te vergroten.

Met de online wandeltraining naar 10 kilometer ondersteun ik je met uitgekiende trainingsschema’s met het bereiken van jouw doel!

DEELNEMERS
ONLINE WANDELTRAININGEN

GEMIDDELDE BEOORDELING:
9 VAN DE 10 STERREN

Doe mee met de Online Wandeltraining 10 kilometer

WANDEL VERDER

Je hebt de smaak van het wandelen te pakken maar wilt graag langere wandelingen maken

TRAIN WANNEER JIJ WILT

Je wilt zelf bepalen wanneer je op pad gaat en niet afhankelijk zijn van een groepstraining

VOEL JE FIT

Je wilt de positieve effecten die het wandelen op je gezondheid heeft blijven voelen

Dit zeggen de deelnemers:

Ik ben in augustus 2020 begonnen met de Online Wandeltraining omdat onder andere mijn cholesterol verhoogd was. Ik ben naar de diëtiste geweest hoewel ik al gezond at. Met een paar tips van
haar en het wandelen zijn de waardes in 4 maanden gezakt tot normaal! Geweldig toch!

Ook de praktijkassistente was er zeer over te spreken. Dus bedankt voor de training en afgezien van het heerlijke van wandelen en buiten zijn ben ik nu dubbel gemotiveerd!

Marguerite

De community is zo leuk, stimulerend en enthousiasmerend. De verhalen van
anderen stimuleren mij echt om nu veel regelmatiger te gaan wandelen!
Heerlijk!

Roos

Met enige scepsis volgde ik een 10km wandeltraining bij Wanda van de Wandeltrainer. Ik ben niet zo’n wandelaar, maar ik bleek me vergist te hebben. Ik kreeg plezier in het wandelen door 3x per week een training te doen. Goed opgebouwd, heldere adviezen, goede en snelle feedback in de community van Wanda. Prima. Het wandelen gaf me mentaal een opkikker en lichamelijk idem dito. In 10 weken ging mijn gewicht van 97,1kg naar 91,7kg. Zonder dieet, maar wel met wandelen via de wandeltrainer. Ik blijf wel wandelen, en het programma van Wandeltrainer biedt nog volop mogelijkheden om nog een uitdaging aan te gaan. Bedankt Wanda.

Cees

Ik merk dat het wandelen me steeds beter af gaat en ik soepeler ben geworden. Mijn conditie is door de online wandeltraining ook vooruit gegaan.

Det

De online wandeltraining is goed in te passen in het dagelijks leven. Ik voel me weer energieker.

Femke

Na het volgen van de online wandeltraining voel ik me energieker en weerbaarder.

Petra

Ik wandelde al regelmatig, max. een uur, en was benieuwd naar wat een wandeltraining zou kunnen toevoegen om toch iets verder te geraken. De 10km training is erg fijn opgebouwd en heb het echt met veel plezier gedaan. Nu loop ik met gemak 10 km en zelfs iets meer. Het zit ‘m in de regelmaat en bij mij ook dat stokje (Wanda ;-)) achter de deur. Wandelen is het beste medicijn voor geest en lijf!

Christa

Eindelijk is het mij gelukt om een lange wandeling te maken zonder pijn in mijn onderrug. De oefeningen hebben echt geholpen. Dank Wanda!

Judith

Wat gaat het snel, alweer de zesde week en het wandelen gaat fantastisch, ik heb elke dag zin om weer te gaan wandelen en daar werkt het weer natuurlijk ook aan mee.

Dat ik zoveel plezier in het wandelen zou krijgen dat ik elke dag wel naar buiten wil gaan, dat had ik niet verwacht en ben blij met deze wandeltraining.

Willeke

Wanneer je deel gaat nemen ervaar je dat

– Je makkelijker verder wandelt
– Je wandeltechniek verbetert
– Je meer energie hebt
– Je fitter wordt
– Je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren
– Je wandelt zonder spierpijn achteraf
– Je afweersysteem een boost heeft gekregen waardoor je minder vatbaar bent voor virussen
– Je meer rust ervaart in je hoofd
– Je lekker in je vel zit
– Je complimentjes krijgt omdat je er goed uit ziet

De Online Wandeltraining 10 kilometer gaat je helpen om op een gezonde manier je wandelafstand verder te vergroten.

Schrijf je nu in

Onderdelen online wandeltraining 10 kilometer

De Online Wandeltraining 10 kilometer is opgebouwd uit 10 trainingsschema’s. De trainingsschema’s bestaan uit drie wandelingen die je verspreid over de week gaat maken. Dat zijn iedere week 2 wandelingen van een uur en 1 wandeling die opbouwt naar 10 kilometer. Iedere week komt er een nieuw trainingsschema voor je beschikbaar in de online omgeving. Daarnaast krijg je wandeltips, instructievideo’s en is er een online community om jou te motiveren. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij je wandelafstand gaat vergroten en meer plezier haalt uit je wandelingen!

10 TRAININGSSCHEMA’S

10 weken lang ontvang je iedere week een trainingsschema in de online leeromgeving, waarmee je drie keer per week zelfstandig gaat trainen.

3 TRAININGEN PER WEEK

Iedere week bestaat uit drie trainingen, waarvan twee van maximaal een uur en één die opbouwt naar 10 kilometer.  Je bepaalt zelf wanneer je traint.

DOELEN STELLEN

De eerste weken ga je aan de slag met het helder krijgen van je doelen, motivatie en valkuilen. Dit om ervoor te zorgen dat jij straks de 10 km wandelt.

INTERVALTRAINING

Om uithoudingsvermogen en spierkracht te trainen krijg je vanaf week twee intervaltrainingen in het trainingsschema.

WANDELTECHNIEK

In week vijf en zes staat de wandeltechniek centraal en ga je aan de slag met het verbeteren van je wandeltechniek.

UITLEGVIDEO’S

De wandeltechniek wordt per onderdeel duidelijk uitgelegd in instructievideo’s met bijbehorende opdrachten.

WANDELTIPS

Ik deel mijn wandelkennis met jou door je regelmatig wandeltips te geven over uitrusting, voorbereiding en mooie wandelingen.

ONLINE COMMUNITY

Maak kennis met de andere deelnemers, deel jouw wandeltrainingen en motiveer elkaar in de besloten community.

ONLINE COACHING

In de online community ga ik je coachen naar jouw doel. Hier kun je ook al je vragen aan mij stellen of advies vragen via een privébericht. 

Start vandaag met jouw wandeltraining
naar 10 kilometer

Startniveau: 1 uur wandelen
Duur: 10 weken
Doel: 10 kilometer wandelen

Start vandaag met trainen!

Schrijf je nu in voor het meest complete trainingsprogramma dat je online kunt vinden. Al mijn kennis en ervaring als wandeltrainer en -liefhebber deel ik met jou!

basis

online wandeltraining
10 kilometer

€ 67

  • 10 weken, 3x per week zelfstandig trainen
  • Wekelijks tips, oefeningen en opdrachten
  • Online ondersteuning via de community
  • 1 jaar toegang tot het trainingsmateriaal en de online community
INSCHRIJVEN

Over de wandeltrainer

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer ik groepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Gecertificeerd wandeltrainer

Vragen? Plan nu een gratis adviesgesprek in!

Vraag nu een gratis
proeftraining aan!

 

Benieuwd naar de
online wandeltrainingen?
Vraag dan een
gratis proeftraining aan.

 

AANVRAGEN

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda