fbpx

Online wandeltraining voor beginners

Voel jij…

… je futloos en zonder energie?
… dat je conditie slecht is?
… dat je niet lekker in je vel zit?
… dat je hoofd vaak vol zit?
wandelschema 1 uur

Laat mij je dan helpen

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Ik wandelde mezelf uit een burn-out en trainde van 0 kilometer naar 1000 kilometer wandelen in een jaar.

Ging dat zomaar? Zeker niet! Ik ben heel vaak aan goede gewoontes begonnen en haakte binnen drie weken alweer af. Waarom? Omdat het aanleren van een goede gewoonte onwijs moeilijk is! Maar met een stok achter de deur lukte het mij. Ik kreeg steeds meer lol in het wandelen, verbeterde mijn techniek en merkte wat het met mijn conditie en gezondheid deed. 

Ik ontwikkelde de Online Wandeltraining zodat ik jouw stok achter de deur kan zijn. In 8 weken begeleid ik jou naar een uur wandelen met wekelijkse trainingsschema’s, mails en tips.


Trek je schoenen aan en start vandaag nog met jouw wandeltraining.

DIRECT BEGINNEN
wanda de wandeltrainer

DEELNEMERS 
online wandeltrainingen
Gemiddelde beoordeling:
9 van de 10 sterren

Doe mee met
de Online Wandeltraining voor beginners

WERK AAN JE GEZONDHEID

Wandelen is gezond en verlaagt het risico op chronische aandoeningen

VOEL JE WEER FIT

Bouw het wandelen rustig op en voel je met de week fitter en energieker

TRAIN WANNEER JIJ WILT

Bepaal zelf waar en wanneer jij je wandeltraining doet

Dit zeggen de deelnemers:

Het is gelukt. Die 8 weken zijn omgevlogen. Door de training heb ik weer vertrouwen in mijn lijf. De conditie was erg achteruit gegaan door de Lyme. Dank je wel Wanda.

Willy

Ik voel me energieker, vrolijker en ben blij dat het lukt om het wandelen uit te bouwen! En nog geen grens te ervaren! Het smaakt naar meer en ik ga zeker meedoen met de volgende training. Op naar de 10 km!
Bedankt voor je fijne online training!!

Hannie

Ondertussen enkele weken bezig met deze training. De wandelingen voelen aan als vakantie in eigen land. Ik ontdek mijn eigen omgeving nu pas! Een echte aanbeveler.

Ron

Kun je je voorstellen hoe je leven eruit ziet als je dit ervaart:

– Je voelt je energieker
– Je bent fitter
– Je conditie is verbeterd
– Je wandelt zonder spierpijn achteraf
– Je kunt de trap weer op zonder buiten adem te zijn
– Je bent een aantal kilo’s lichter
– Je afweersysteem heeft een boost gekregen waardoor je minder vatbaar bent voor virussen
– Je voelt je mentaal beter
– Je zit lekker in je vel
– Je krijgt complimentjes omdat je straalt

Wanneer je gaat wandelen dan ga je bovenstaande veranderingen ervaren. De Online Wandeltraining voor beginners gaat je helpen op een gezonde manier het wandelen rustig op te bouwen.

Onderdelen Online Wandeltraining voor beginners

De Online Wandeltraining voor beginners is opgebouwd uit acht trainingsschema’s. De trainingsschema’s bestaan uit drie wandelingen die je verspreid over de week gaat maken. Iedere week komt er een nieuw trainingsschema voor je beschikbaar in de online omgeving. Daarnaast krijg je wandeltips, instructievideo’s en is er een online community om jou te motiveren. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij een nieuwe gezonde gewoonte ontwikkelt waar je je hele leven nog plezier van gaat hebben!

TRAININGSSCHEMA’S

Iedere week ontvang je een trainingsschema in de online leeromgeving waarmee je zelfstandig aan de slag kunt.

DOELEN STELLEN

In de eerste weken ga je aan de slag met het helder krijgen van je doelen en motivatie. Ook kijken we naar mogelijke valkuilen.

 WANDELTECHNIEK

In week vijf en zes komt de wandeltechniek uitgebreid aan bod en krijg je oefeningen om deze toe te passen.

INTERVALTRAINING

Vanaf week twee zitten er intervaltrainingen in het programma om je uithoudingsvermogen en spierkracht te vergroten.

ONLINE COACHING

Ik coach je via de online leeromgeving. Je kunt me daar alle vragen stellen en altijd in privéchat met mij overleggen.

UITLEGVIDEO’S

De wandeltechniek wordt per onderdeel duidelijk uitgelegd in instructievideo’s met bijbehorende opdrachten.

WANDELTIPS

Wandeltips van Wanda de wandeltrainer om ervoor te zorgen dat jij het maximale haalt uit je wandelingen.

 COMMUNITY

Maak kennis met de andere deelnemers, deel je wandelingen en motiveer elkaar om op pad te gaan in de besloten community.

Start vandaag met de online wandeltraining
voor beginners

Startniveau: Geen
Duur: 8 weken
Doel: 1 uur wandelen

Start vandaag met trainen!

Schrijf je nu in voor het meest complete trainingsprogramma dat je online kunt vinden. Al mijn kennis en ervaring als wandeltrainer en -liefhebber deel ik met jou!

Basis

online wandeltraining beginners

€ 57

  • 8 weken, 3x per week zelfstandig trainen
  • Wekelijks tips, oefeningen en opdrachten
  • Online ondersteuning via de community
  • 1 jaar toegang tot het trainingsmateriaal en de online community
INSCHRIJVEN

Over de wandeltrainer

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer ik groepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Vragen? Plan nu een gratis adviesgesprek in!

Vraag nu een gratis
proeftraining aan!

 

Benieuwd naar de
online wandeltrainingen?
Vraag dan een
gratis proeftraining aan.

 

AANVRAGEN

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda