fbpx
wanda@dewandeltrainer.nl

Online wandeltraining

Wandelen heeft heel veel voordelen, want het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je geest. Het is stress verlagend, goed voor je humeur en helpt tegen depressiviteit. Daarnaast is het één van de minst blessure gevoelige sporten. Dus ga lekker naar buiten, maar een mooie wandeling en genieten van de natuur!

Wanneer je meer wil gaan wandelen, is het verstandig om te gaan trainen, vooral als je een bepaald doel wil gaan bereiken. Of je nou van nul af aan start met wandelen en naar een mooie wandeltocht van 10 of 20 kilometer wil trainen, of al regelmatig op pad bent, maar het aantal kilometers wilt uitbreiden, ik help je graag. Met een aantal leuke online wandeltrainingen ga ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw doel!

Schrijf je nu in en start direct met jouw training

START VANDAAG
Over de trainer

Wanda Catsman

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer groepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en ik zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Gecertificeerd wandeltrainer

Zij gingen je voor

Ik ben erg blij met de online wandeltraining, want ik ben nu echt meer gaan wandelen en dat blijf ik ook doen. Bedank voor je steun!

Marleen

Ondertussen enkele weken bezig met deze training. De wandelingen voelen aan als vakantie in eigen land. Ik ontdek mijn eigen omgeving nu pas! Een echte aanbeveler!

Ron

Na het volgen van de online wandeltraining voel ik me energieker en weerbaarder

Petra

De online wandetraining is goed in te passen in het dagelijks leven. Ik voel me weer energieker

Femke

De online wandeltraining heeft mij geholpen om regelmatiger en langer te gaan wandelen. De tips voor de houding van het wandelen werken prima, ik loop nu veel makkelijker en beter dan voorheen.

Karen

Ik merk dat het wandelen me steeds beter af gaat en ik soepeler ben geworden. Mijn conditie is door de online wandeltraining ook vooruit gegaan

Det

deelnemers

BEOORDELING
ONLINE OMGEVING & APP

Online Wandeltraining

Wil jij meer gaan wandelen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Schrijf je dan hieronder in voor één van de drie trainingsprogramma’s die ik aanbied. Ieder trainingsprogramma bestaat uit wekelijkse trainingsschema en tips. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten community waar je met de andere deelnemers ervaringen uit kunt wisselen en vragen kunt stellen aan mij.

Kies jouw wandeltraining

1 uur wandelen
in 8 weken

€19,95

voor 8 weken

 8 weken online begeleiding naar
1 uur wandelen


Startniveau: geen

  • 8 trainingsschema’s
  • 3 keer per week zelfstandig trainen
  • Online ondersteuning via community
  • Inclusief wandeltips en oefeningen
INSCHRIJVEN
20 kilometer wandelen
in 12 weken

€29,95

voor 12 weken

 12 weken online begeleiding naar
20 kilometer wandelen


Startniveau: 10 km wandelen

  • 12 trainingsschema’s
  • 3 keer per week zelfstandig trainen
  • Online ondersteuning via community
  • Inclusief wandeltips en oefeningen
INSCHRIJVEN

De wandeltrainer is een product van Wanda Wandelt. Door je in te schrijven voor de online wandeltraining, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de online wandeltraining, neem via onderstaand formulier contact op.