fbpx

Start met wandelenMeer energie, rust in je hoofd en een gezonder leven!

Download nu het gratis e-book starten met wandelen!

Ervaar de voordelen van matig intensief bewegen
Met tips om het wandelen goed op te bouwen
Leer wat de juiste wandelhouding is
Lees hoe je het wandelen ook echt gaat volhouden

Vraag het gratis e-book nu aan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan ook een aantal mails met tips om te starten met wandelen. Je gegevens zijn veilig, hier lees je hoe ze verwerkt worden.

Wandelen doe ik graag, maar ik ben er nooit zo bewust mee bezig geweest dat er meer achter zit dan ‘zomaar wat lopen’. Leuke tips en meteen werk van gemaakt: Mijn volgende wandelingen voor de aankomende week ingeplanned!

Roy

De tips voor de houding van het wandelen werken prima, ik loop nu veel makkelijker en beter dan voorheen.

Karen

Wanda heeft me dat ene zetje in de rug gegeven om ook echt te gaan starten.

Rineke

Dank je wel voor de e-book! Ik vind dat er nuttige tips in staan.

Lisette

Start vandaag met wandelen

We horen het steeds vaker, Nederlanders bewegen te weinig. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) krijgt slechts 44 procent van de Nederlanders het voor elkaar om genoeg te bewegen. Volgens de beweegrichtlijnen moeten we minstens twee en een half uur per week matig intensief bewegen. Start vandaag nog met wandelen en zorg dat jij voldoende beweegt.

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Door regelmatig te wandelen blijf je fit, versterk je spieren en gewrichten en stimuleer je de bloedsomloop. Het verkleint het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en overgewicht. Daarnaast helpt het je ook om je mentaal beter te voelen.

Download het e-book en start vandaag nog met wandelen. Je hebt er niet veel voor nodig. Trek je goed zittende schoenen aan en ga op pad, het kan op ieder moment!

Download nu het gratis e-book!

En start vandaag nog met wandelen

GRATIS DOWNLOAD

De Wandeltrainer is onderdeel van Wanda Wandelt

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda