fbpx

Wanda ~ de Wandeltrainer

Leuk dat je me beter wil leren kennen.

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Met mijn Zeeuwse roots, heb ik een nuchtere kijk op het leven. Nieuwsgierig en enthousiast als ik ben, trok ik er al vroeg op uit om meer van de wereld te ontdekken. Als tiener wandelde ik al heel wat af en eigenlijk is het wandelvirus nooit overgegaan.

Toen ik na een aantal heftige jaren mijn passie voor het wandelen hervond en ontdekte wat wandelen met mijn lichaam een geest deed, ontstond het plan om hier iets mee te gaan doen. Ik volgde de opleiding tot wandeltrainer en startte mijn bedrijf De Wandeltrainer. Sinds 2019 geef ik wandeltrainingen in Woerden, Montfoort en Utrecht. Om meer mensen te kunnen helpen, heb ik een online trainingsprogramma ontwikkeld. Met dit programma kun je zelf aan de slag om jouw wandeldoel te behalen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer ikgroepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en ik zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda