fbpx

Webinar Voetklachten bij wandelaars

Voeten zijn het fundament van het lichaam. Veel klachten aan de nek, de schouders of de rug zijn terug te leiden op de stand van de voeten. Toch wordt bijna alles getraind, behalve de voeten. Je krijgt het advies om stevige schoenen te dragen, maar dat is eigenlijk helemaal niet goed voor de voetspieren. De voetspieren hoeven dan niets te doen en worden lui.

En dat is een gemiste kans. Want getrainde voetspieren zijn ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat je de hele dag op je voeten loopt. Omdat je voeten bepalen hoe je loopt en je deze voetspieren niet voor niets hebt. Je voeten dragen bij aan de stand van je lichaam. En je lichaam draagt bij aan de stand van je voeten.

Webinar Voetklachten terugkijken
Op 19 mei gaf De Wandeltrainer een webinar in samenwerking met Cocky Hoogeveen (Fysiotherapeut en podoposturaal therapeut) van Voetentraining.nl. Cocky heeft samen met haar collega Yvonne Bontekoning (voetkundige en bewegingsanalyst) de missie om iedereen, van jong tot oud, bewust maken van gezonde voeten. Want, zo zeggen zij “Train je voeten, want het is helemaal niet nodig om last te hebben of te krijgen van je voeten!”

Tijdens dit webinar ga ik met Cocky in gesprek over verschillende voetklachten waar wandelaars last van kunnen krijgen, hoe ze veroorzaakt worden en wat je zelf kunt doen om van de pijn af te komen. Maar we praten ook over hoe jij je voeten gezond en sterk kunt houden. 

> Schrijf je nu hier in om het webinar terug te kunnen kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *