fbpx

Wekelijkse online wandeltraining

VERBETER JE TECHNIEK

Wandel makkelijker, sneller en verder door je wandeltechniek te verbeteren

WERK AAN JE GEZONDHEID

Wandelen is gezond en verlaagt het risico op chronische aandoeningen

TRAIN WANNEER JIJ WILT

Bepaal zelf waar en wanneer jij je wandeltraining doet

Waarom wandeltraining volgen?

Ondanks dat wandelen ongekend populair is, is de wandeltraining nog niet zo bekend. Uit onderzoek dat Wandelnet uitvoerde in 2016 blijkt dat 10,5 miljoen Nederlanders wandelen voor het plezier. Slechts 14% van de Nederlanders doet aan wandelsport en traint dus het wandelen. 

Een goed opgebouwde wandeltraining helpt je makkelijker, verder en sneller te wandelen. De wandelsport is een relatief veilige sport die weinig blessuregevoelig is. Het fijne is ook nog eens dat je het op ieder moment en overal kunt doen.

Wandelen is gezond en met wandeltraining train je je uithoudingsvermogen, conditie, lenigheid, techniek, spierkracht, coördinatie en snelheid.
Trek je schoenen aan en start vandaag nog met jouw wandeltraining.

Wanda de wandeltrainer

Door wekelijks te trainen…

… houd je je wandelconditie op peil
… train je je uithoudingsvermogen en spierkracht
… werk je regelmatig aan je wandeltechniek, waardoor je makkelijker wandelt
… heb je minder snel last van blessures bij langere wandelingen

deelnemers
ONLINE WANDELTRAININGEN

GEMIDDELDE BEOORDELING:
9 VAN DE 10 STERREN

De online wandeltraining heeft mij geholpen om regelmatiger en langer te gaan wandelen. De tips voor de houding van het wandelen werken prima, ik loop nu veel makkelijker en beter dan voorheen.

Karen

Ik ben erg blij met de online wandeltraining, want ik ben nu echt meer gaan wandelen en dat blijf ik ook doen. Bedank voor je steun!

Marleen

Ik merk dat het wandelen me steeds beter af gaat en ik soepeler ben geworden. Mijn conditie is door de online wandeltraining ook vooruit gegaan.

Det

Onderdelen wekelijkse online wandeltraining

TRAININGSSCHEMA

Wekelijks staat er een nieuwe training voor je klaar in de online leeromgeving waarmee je zelfstandig kunt gaan trainen.

WANDELTECHNIEK

Iedere maand staat een onderdeel van de wandeltechniek centraal. Je krijgt oefeningen om je wandeltechniek te verbeteren.

INTERVALTRAINING

Intervaltraining vergroot je uithoudingsvermogen en spierkracht. Iedere maand staat één van de trainingen in het teken van interval.

KRACHTTRAINING

Sterke spieren zijn belangrijk om blessurevrij te wandelen. Daarom gaan we aan de slag met krachttraining tijdens het wandelen.

WARMING-UP

Iedere wandeltraining start met een warming-up om de spieren en gewrichten soepel te krijgen en goed voor te bereiden op de training.

COOLING-DOWN

Iedere wandeltraining wordt afgesloten met een uitgebreide cooling-down, zodat je later minder last krijgt van spierpijn en andere ongemakken. 

UITLEGVIDEO’S

De wandeltechniek wordt in video’s uitgelegd en gedemonstreerd, zodat je er zelfstandig mee aan de slag kunt tijdens de trainingen.

WANDELTIPS

Maandelijks ontvang je een tip over bijvoorbeeld uitrusting, verzorging, gadgets enz. Hiermee haal jij het maximale uit je wandeling.

ONLINE COACHING

Via de online community sta je in contact met je wandeltrainer. Je kunt daar al je vragen stellen in de besloten groepen of via de privéberichten.

COMMUNITY

Maak kennis met de andere deelnemers in de online community, deel je trainingsmomenten en motiveer elkaar om op pad te gaan.

WANDELINGEN

Iedere maand ontvang je nieuwe wandelinspiratie in jouw provincie. Ik deel de mooiste wandelingen met jou. Wandelplezier gegarandeerd!

APP

Je trainingsschema’s en de community vind je terug in de app, zodat je ook onderweg toegang hebt tot de opdrachten en uitleg van de training.

Online wandeltraining

Wandel je al regelmatig of heb je een wandelschema gevolgd en wil je nu je wandelafstand en -techniek op peil houden? Ik help je graag met de online wandeltrainingen: “Train door”. 

In een online leeromgeving met app heb ik een uniek trainingsprogramma ontwikkeld waarbij iedere maand een onderdeel van de wandeltechniek aan bod komt. Het “Train door” programma bestaat uit: 

 •  Wekelijks een wandeltrainingsschema
 •  Oefeningen om de wandeltechniek te verbeteren
 • Maandelijks een wandeltip
 • Maandelijks een mooie wandeling in jouw provincie

Daarnaast krijg je toegang tot een besloten community waar je met de andere deelnemers ervaringen uit kunt wisselen en vragen kunt stellen aan mij.

wekelijkse wandeltraining op laptop

Koop nu jouw abonnement

maandabonnement

17 euro

per maand

 • Wekelijkse wandeltraining
 • Uitlegvideo’s over de wandeltechniek
 • Online ondersteuning via de community
 • Iedere maand een wandeltip
 • Inclusief app
 • Betalen via automatische incasso
 • Maandelijks opzegbaar
INSCHRIJVEN
jaarabonnement

187 euro

per jaar

 • Wekelijkse wandeltraining
 • Uitlegvideo’s over de wandeltechniek
 • Online ondersteuning via de community
 • Iedere maand een wandeltip
 • Inclusief app
 • Betalen via automatische incasso
 • Jaarlijks opzegbaar
INSCHRIJVEN

Over de wandeltrainer

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer ik groepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Gecertificeerd wandeltrainer

Vragen? Plan een gratis adviesgesprek in!

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda