fbpx

1-op-1 wandelclinic boeken

Wil jij je wandeltechniek verbeteren? Wandel je graag maar merk je dat er meer uit te halen valt? Heb je last van pijn tijdens of na het wandelen? Boek dan een 1-op-1 wandelclinic van 1 uur.

Tijdens deze wandelclinic van 1 uur gaan we samen aan de slag om jouw wandeltechniek te verbeteren. Tijdens het inwandelen bespreken we wat jij uit de clinic wil halen en wat jouw wandeldoel is.

Vervolgens maak ik een loopanalyse om te kijken aan welke punten we gaan werken. Dan is het tijd om de basis van de Sportief Wandeltechniek door te gaan nemen. De theorie van de Sportief Wandeltechniek brengen we meteen in de praktijk. Tussendoor geef ik je tips en adviezen die je kunt toepassen tijdens je zelfstandige wandeltrainingen.

Na afloop weet je exact waar jij op moet letten en aan moet werken om je wandeltechniek te verbeteren.

1-OP-1 WANDELCLINIC BOEKEN IN UTRECHT


Locatie: Utrechtseweg 37a, 3544 NA Utrecht
Datum: in overleg
Duur: 60 minuten
Kosten: 77 euro


Wil jij een 1-op-1 wandelclinic boeken? Reserveer dan nu een plekje in mijn agenda!

RESERVEREN

Reviews

Gisteren een leuke Wandelclinic gevolgd bij Wanda, De Wandeltrainer.
Wanda deed eerst een loopanalyse bij mij. Daarna kreeg ik goede tips om mijn looptechniek te verbeteren. Dat zal mij gaan helpen minder problemen te ondervinden met heup en knie. Juist met artrose moet je blijven bewegen!
Ik vond het een leuke en gezellige en informatieve clinic. Dezelfde dag kreeg ik zelfs via de mail een overzicht van wat we besproken hebben. En oefeningen om spieren te versterken en de beweging van heup en been goed te houden.
Wanda, nogmaals enorm bedankt!

Brigit Kers

Gisteravond heb ik de 1 op 1 wandelclinic gevolgd. Wat een toffe ervaring. Wanda neemt uitvoerig de tijd om er achter te komen waar de pijntjes en kwaaltjes zitten. Verder beoordeelt ze je huidige manier van lopen en legt vervolgens zeer duidelijk uit welke aanpassingen je kunt doorvoeren in je manier van wandelen om zo pijnvrij te werken om afstand en tempo te vergroten. Voor iedereen die van wandelen houdt, kan ik dit van harte aanbevelen. Het was ontspannen, gezellig en heel leerzaam!

Judith de Graaff

Afgelopen woensdag een wandeltraining van 1 op 1 bij Wanda gedaan. Prachtig weer en een prachtige omgeving. Maar vooral heel fijn om samen met Wanda naar mijn looptechniek te kijken. Hoe zet ik mijn voeten neer, hoe is mijn houding. Heel leerzaam. Ook al mijn vragen over het opvoeren van mijn snelheid en het aantal kilometers werden naar mijn tevredenheid beantwoord. Vragen over schoenen en kleding ook, ik kreeg heel zinvolle tips. Bovenal is Wanda erg prettig en professioneel in het contact. Dank Wanda! Ik ga zeker gebruik maken van je goede advies!

Grete Verhey-de Jager
Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda