fbpx

Online wandeltraining 20 kilometer

WANDEL VERDER

Je hebt de smaak van het wandelen te pakken maar wilt graag langere wandelingen maken

TRAIN WANNEER JIJ WILT

Je wilt zelf bepalen wanneer je op pad gaat en niet afhankelijk zijn van een groepstraining

VERBETER JE TECHNIEK

Je wilt je wandeltechniek verbeteren om nog makkelijker en verder te wandelen

Trainen naar 20 kilometer

Wanneer je al regelmatig gaat wandelen begint het te kriebelen om steeds verder te gaan. Toch merk je al snel dat je lichaam je tegenhoudt. Spierpijn, last van gewrichten of voeten beperken je om langere afstanden te wandelen.

Wanneer je je wandelafstand wilt vergroten is het verstandig om te gaan trainen. Een wandeltraining helpt je om de juiste wandeltechniek onder de knie te krijgen en de juiste spieren te trainen om zo je wandelafstand en snelheid te vergroten.

Met de online wandeltraining naar 20 kilometer ondersteun ik je met uitgekiende trainingsschema’s met het bereiken van jouw doel!

Na deze online wandeltraining…

… is je uithoudingsvermogen en spierkracht vergroot
… heb je je wandeltechniek geoptimaliseerd waardoor je makkelijker en verder wandelt
… weet je hoe je een wandeling goed voorbereid
… wandel je met gemak 20 kilometer

deelnemers
ONLINE WANDELTRAININGEN

GEMIDDELDE BEOORDELING:
9 VAN DE 10 STERREN

De online wandeltraining heeft mij geholpen om regelmatiger en langer te gaan wandelen. De tips voor de houding van het wandelen werken prima, ik loop nu veel makkelijker en beter dan voorheen.

Karen

Ik ben erg blij met de online wandeltraining, want ik ben nu echt meer gaan wandelen en dat blijf ik ook doen. Bedankt voor je steun!

Marleen

Ondertussen enkele weken bezig met deze training. De wandelingen voelen aan als vakantie in eigen land. Ik ontdek mijn eigen omgeving nu pas! Een echte aanbeveler!

Ron

Onderdelen online wandeltraining 20 kilometer

12 TRAININGSSCHEMA’S

Iedere week staat er een nieuw trainingsschema voor je klaar in de online leeromgeving, waarmee je zelfstandig aan de slag kunt.

3 TRAININGEN PER WEEK

De online wandeltraining is opgebouwd uit drie trainingen per week. De eerste twee trainingen duren een uur, de derde training bouwt op naar 20 km.

UITLEGVIDEO’S

Door middel van uitlegvideo’s leer je alles over de wandeltechniek en hoe je deze op de juiste manier moet toepassen tijdens het wandelen.

INTERVALTRAINING

Vanaf week twee komt er regelmatig een intervaltraining in het wandelschema. Hiermee train je uithoudingsvermogen en spierkracht.

WANDELTECHNIEK

Vanaf week drie ga je met behulp van instructievideo’s en oefeningen aan de slag met de zes elementen van de Sportief Wandeltechniek.

KRACHTTRAINING

In week 10 krijg je extra oefeningen om spierkracht op te bouwen. Dit is belangrijk om langer en blessure vrij te kunnen wandelen.

ONLINE COACHING

Via de online leeromgeving met community ga ik je coachen. Hier kun je ook al je vragen aan mij stellen, openbaar of in een privébericht.

COMMUNITY

Kom met andere wandelaars in contact in de online community. Deel je wandelingen en motiveer elkaar om lekker op pad te gaan.

WANDELTIPS

Al mijn wandelkennis deel ik met jou door wekelijks tips te geven over wandelen, uitrustig, voorbereiding en meer.

Start vandaag met trainen naar 20 kilometer 

Startniveau: 10 kilometer
Duur: 12 weken
Doel: 20 kilometer

Start vandaag met trainen!

Schrijf je nu in voor het meest complete trainingsprogramma dat je online kunt vinden. Al mijn kennis en ervaring als wandeltrainer en -liefhebber deel ik met jou!

basis

online wandeltraining
20 kilometer

€ 77

  • 12 weken, 3x per week zelfstandig trainen
  • Wekelijks tips, oefeningen en opdrachten
  • Online ondersteuning via de community
  • 1 jaar toegang tot het trainingsmateriaal en de online community
INSCHRIJVEN

Over de wandeltrainer

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer ik groepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Gecertificeerd wandeltrainer

Vragen? Plan nu een gratis adviesgesprek in!

Vraag nu een gratis
proeftraining aan!

 

Benieuwd naar de
online wandeltrainingen?
Vraag dan een
gratis proeftraining aan.

 

AANVRAGEN

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda