fbpx

Online wandeltraining meerdaagse wandeltocht

Wil jij…

… je goed voorbereiden op jouw wandelavontuur?
… je uithoudingsvermogen en spierkracht vergroten?
… probleemloos 20 tot 25 kilometer per dag wandelen?
… zonder blessures jouw wandelavontuur beleven?

Laat mij je helpen!

Heb je de smaak van het wandelen te pakken en droom je ervan om een mooie wandeltocht te gaan maken? Misschien wel de Camino of Pacific Crest Trail of dichter bij huis het Pieterpad.

Ben je al gestart met de voorbereidingen? Want een goede voorbereiding is het halve werk! Wanneer je een lange wandeltocht wilt gaan maken is het belangrijk om vooraf goed te trainen. Dit voorkomt blessures tijdens je tocht waardoor je misschien wel op moet gaan geven.

Ik help je graag met een goed uitgedachte wandeltraining, waarbij er ook veel aandacht is voor de wandeltechniek en de juiste voorbereiding voor jouw avontuur. Lees snel verder hoe de online wandeltraining jou kan helpen.

deelnemers
ONLINE WANDELTRAININGEN

GEMIDDELDE BEOORDELING:
9 VAN DE 10 STERREN

Start vandaag met de training voor jouw wandelavontuur

VOLG JE DROOM

Droom jij ervan om de Camino, het Pieterpad, de PCT of een andere mooie wandeltocht te maken?

TRAIN WANNEER JIJ WILT

Wil je zelf bepalen wanneer je op pad gaat en niet afhankelijk zijn van een groepstraining?

VERBETER JE TECHNIEK

Wil je je wandeltechniek verbeteren om nog makkelijker en verder te wandelen?

Dit zeggen de deelnemers over deze training

De BvdGF gaat dit jaar al voor de 4e keer de camino wandelen met een groep mensen met diabetes. Door de begeleiding en trainingen van Wanda bereiden we ons zo goed mogelijk voor. Iedereen is uniek en we krijgen dan ook individuele adviezen en tips. DeWandeltrainer.nl is een prettige, overzichtelijke website met goed doordachte online wandeltrainingen. Je voelt en merkt aan alles dat Wanda zelf ook echt van wandelen houdt en dat ze haar passie heel graag deelt met anderen.

Bas van de Goor Foundation
Petra Seegers

Directeur Bas van de Goor Foundation

Ik heb het trainingsschema van Wanda mogen volgen in mijn voorbereiding op de WeHike2ChangeDiabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation. Voor mij een hele mooie uitdaging om in combinatie met mijn diabetes (type 1) een meerdaagse wandeltocht te maken. Het doel was om zo fit mogelijk deel te nemen aan de Camino naar Santiago de Compostela. En dat vereist natuurlijk een goede voorbereiding.

Vier maanden voor de start van de Camino ben ik begonnen met trainen. Hierbij heb ik de hulp gekregen van Wanda. Het trainingsschema heeft mij goed geholpen om mijn conditie geleidelijk op te bouwen, met een duidelijke uitleg & opbouw naar een langere wandelafstand. Dit om toe te werken naar het uitlopen van de Camino met gemiddeld 20 kilometer per dag wandelen. Ik heb het trainingsschema goed vol kunnen houden, daarbij voelde ik mij iedere week sterker & fitter worden. Het vertrouwen om de Camino conditioneel vol te houden steeg iedere week verder. En dat was niet voor niets, want ik heb de Camino zonder problemen kunnen uitlopen. Het was een fantastische ervaring die ik dankzij de hulp van Wanda’s trainingsschema heb mogen volbrengen.

Vera Spang (31 jaar)

Deelnemer #WeHike2ChangeDiabetes

Onderdelen van de Online Wandeltraining Meerdaagse tocht

De Online Wandeltraining voor een meerdaagse tocht is opgebouwd uit 20 trainingsschema’s. De trainingsschema’s bestaan uit drie wandelingen die je verspreid over de week gaat maken. Iedere week komt er een nieuw trainingsschema voor je beschikbaar in de online omgeving. Daarnaast krijg je wandeltips, leer je alles over de voorbereidingen van jouw tocht, krijg je instructievideo’s over de wandeltechniek en is er een online community om jou te motiveren. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij klaar bent voor jouw wandelavontuur!

20 TRAININGSSCHEMA’S

Iedere week staat er een nieuw trainingsschema voor je klaar in de online leeromgeving, waarmee je zelfstandig aan de slag kunt.

3 TRAININGEN PER WEEK

De online wandeltraining is opgebouwd uit drie trainingen per week. De eerste twee trainingen duren een uur, de derde training bouwt op naar een meerdaagse wandeltocht.

UITLEGVIDEO’S

Door middel van uitlegvideo’s leer je alles over de wandeltechniek en hoe je deze op de juiste manier moet toepassen tijdens het wandelen.

INTERVALTRAINING

Vanaf week twee komt er regelmatig een intervaltraining in het wandelschema. Hiermee train je uithoudingsvermogen en spierkracht.

WANDELTECHNIEK

Vanaf week drie ga je met behulp van instructievideo’s en oefeningen aan de slag met de zes elementen van de Sportief Wandeltechniek.

KRACHTTRAINING

Vanaf week 4 gaan we ook aan de slag met krachttraining tijdens de wandelingen. Dit is belangrijk om langer en blessurevrij te kunnen wandelen.

WANDELTIPS

Al mijn wandelkennis deel ik met jou door wekelijks tips te geven over wandelen, uitrustig, voorbereiding en meer.

KAART & KOMPAS

Leer de basisprincipes van kaart en kompas, zodat jij kunt navigeren zonder GPS en smartphone.

PAKLIJST

Wat neem je mee op een meerdaagse wandeltocht. Je ontvangt paklijsten voor verschillende soorten wandeltochten.

EHBO & BLESSURES

Leer hoe je blessures voorkomt en mocht er toch wat gebeuren, wat je dan moet doen (en vooral niet moet doen).

ONLINE COACHING

Via de online leeromgeving met community ga ik je coachen. Hier kun je ook al je vragen aan mij stellen, openbaar of in een privébericht.

COMMUNITY

Kom met andere wandelaars in contact in de online community. Deel je wandelingen en motiveer elkaar om lekker op pad te gaan.

Start vandaag met trainen! 

Startniveau: 10 kilometer
Duur: 20 weken
Doel: meerdaagse tocht

Start vandaag met trainen!

Schrijf je nu in voor het meest complete trainingsprogramma dat je online kunt vinden. In 20 weken tijd deel ik al mijn kennis en ervaring en ondersteun ik jou met een wandeltrainingsprogramma zodat jij straks moeiteloos een meerdaagse wandeltocht loopt van 20 tot 25 kilometer per dag.

basispakket

ONLINE WANDELTRAINING
MEERDAAGSE TOCHT

€ 117

  • 20 weken, 3x per week zelfstandig trainen
  • Wekelijks tips, oefeningen en opdrachten
  • Online ondersteuning via de community
  • 1 jaar toegang tot het trainingsmateriaal en de online community
INSCHRIJVEN

Over de wandeltrainer

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer ik groepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Gecertificeerd wandeltrainer

Vragen? Plan nu een gratis adviesgesprek in!

Vraag nu een gratis
proeftraining aan!

 

Benieuwd naar de
online wandeltrainingen?
Vraag dan een
gratis proeftraining aan.

 

AANVRAGEN

Open WhatsApp
1
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda