fbpx

Online wandeltraining meerdaagse wandeltocht

VOLG JE DROOM

Droom jij ervan om de camino, het Pieterpad, de PCT of een andere mooie wandeltocht te maken?

TRAIN WANNEER JIJ WIL

Wil je zelf bepalen wanneer je op pad gaan en niet afhankelijk zijn van een groepstrainingen?

VERBETER JE TECHNIEK

Wil je je wandeltechniek verbeteren om nog makkelijker en verder te wandelen?

Bereid je goed voor op jouw wandelavontuur

Heb je de smaak van het wandelen te pakken en droom je ervan om een mooie wandeltocht te gaan maken. Misschien wel de camino of Pacific Crest Trail of dichter bij huis het Pieterpad.

Ben je al gestart met de voorbereidingen? Want een goede voorbereiding is het halve werk! Wanneer je een lange wandeltocht wilt gaan maken is het belangrijk om vooraf goed te trainen. Dit voorkomt blessures tijdens je tocht waardoor je misschien wel op moet gaan geven.

Ik help je graag met een goed uitgedachte wandeltraining, waarbij er ook veel aandacht is voor de wandeltechniek en de juiste voorbereidin voor jouw avontuur. Lees snel verder hoe de online wandeltraining jou kan helpen.

Wil jij…

… je goed voorbereiden op jouw wandelavontuur?
… je uithoudingsvermogen en spierkracht vergroten?
… probleemloos 20 tot 25 kilometer per dag wandelen?
… zonder blessures jouw wandelavontuur beleven?

deelnemers
ONLINE WANDELTRAININGEN

GEMIDDELDE BEOORDELING:
9 VAN DE 10 STERREN

De BvdGF gaat dit jaar al voor de 4e keer de camino wandelen met een groep mensen met diabetes. Door de begeleiding en trainingen van Wanda bereiden we ons zo goed mogelijk voor. Iedereen is uniek en we krijgen dan ook individuele adviezen en tips. DeWandeltrainer.nl is een prettige, overzichtelijke website met goed doordachte online wandeltrainingen. Je voelt en merkt aan alles dat Wanda zelf ook echt van wandelen houdt en dat ze haar passie heel graag deelt met anderen.

Bas van de Goor Foundation
Petra Seegers

Directeur Bas van de Goor Foundation

Ik heb het trainingsschema van Wanda mogen volgen in mijn voorbereiding op de WeHike2ChangeDiabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation. Voor mij een hele mooie uitdaging om in combinatie met mijn diabetes (type 1) een meerdaagse wandeltocht te maken. Het doel was om zo fit mogelijk deel te nemen aan de Camino naar Santiago de Compostela. En dat vereist natuurlijk een goede voorbereiding.

Vier maanden voor de start van de Camino ben ik begonnen met trainen. Hierbij heb ik de hulp gekregen van Wanda. Het trainingsschema heeft mij goed geholpen om mijn conditie geleidelijk op te bouwen, met een duidelijke uitleg & opbouw naar een langere wandelafstand. Dit om toe te werken naar het uitlopen van de Camino met gemiddeld 20 kilometer per dag wandelen. Ik heb het trainingsschema goed vol kunnen houden, daarbij voelde ik mij iedere week sterker & fitter worden. Het vertrouwen om de Camino conditioneel vol te houden steeg iedere week verder. En dat was niet voor niets, want ik heb de Camino zonder problemen kunnen uitlopen. Het was een fantastische ervaring die ik dankzij de hulp van Wanda’s trainingsschema heb mogen volbrengen.

Vera Spang (31 jaar)

Deelnemer #WeHike2ChangeDiabetes

Onderdelen van deze online wandeltraining

20 TRAININGSSCHEMA’S

Iedere week staat er een nieuw trainingsschema voor je klaar in de online leeromgeving, waarmee je zelfstandig aan de slag kunt.

3 TRAININGEN PER WEEK

De online wandeltraining is opgebouwd uit drie trainingen per week. De eerste twee trainingen duren een uur, de derde training bouwt op naar een meerdaagse wandeltocht.

UITLEGVIDEO’S

Door middel van uitlegvideo’s leer alles over de wandeltechniek en hoe je deze op de juiste manier moet toepassen tijdens het wandelen.

INTERVALTRAINING

Vanaf week twee komt er regelmatig een intervaltraining in het wandelschema. Hiermee train je uithoudingsvermogen en spierkracht.

WANDELTECHNIEK

Vanaf week drie ga je met behulp van instructievideo’s en oefeningen aan de slag met de zes elementen van de sportief wandeltechniek.

KRACHTTRAINING

Vanaf week 4 gaan we ook aan de slag met krachttraining tijdens de wandelingen. Dit is belangrijk om langer en blessure vrij te kunnen wandelen.

WANDELTIPS

Al mijn wandelkennis deel ik met jou door wekelijks tips te geven over wandelen, uitrustig, voorbereiding en meer.

KAART & KOMPAS

Leer de basis principes van kaart en kompas, zodat jij kunt navigeren zonder GPS en smartphone.

PAKLIJST

Wat neem je mee op een meerdaagse wandeltocht. Je ontvangt paklijsten voor verschillende soorten wandeltochten.

EHBO & BLESSURES

Leer hoe je blessures voorkomt en mocht er toch wat gebeuren, wat je dan moet doen (en vooral niet moet doen)

ONLINE COACHING

Via de online leeromgeving met community ga ik je coachen. Hier kun je ook al je vragen aan mij stellen, openbaar of in een privébericht.

COMMUNITY

Kom met andere wandelaars in contact in de online community. Deel je wandelingen en motiveer elkaar om lekker op pad te gaan.

Start vandaag met trainen! 

Startniveau: 10 kilometer
Duur: 20 weken
Doel: meerdaagse tocht


Schrijf je nu in voor het meest complete trainingsprogramma dat je online kunt vinden. In 20 weken tijd deel ik al mijn kennis en ervaring en ondersteun ik jou met een wandeltrainingsprogramma zodra jij straks moeiteloos een meerdaagse wandeltocht loopt van 20 tot 25 kilometer per dag.

Train wanneer het jou uitkomt aan de hand van het wekelijkse trainingsschema dat je ontvangt
Ga zelfstandig aan de hand van videoinstructies aan de slag met je wandeltechniek
Ontvang handige wandeltips voor de voorbereiding op jouw wandeltocht
Online ondersteuning in de online community

20 weken trainen voor slechts 97 euro

NU INSCHRIJVEN
online wandeltraining meerdaagse (1)

Over de wandeltrainer

Mijn naam is Wanda Catsman, ik ben gediplomeerd wandeltrainer en FitStap Coach. De afgelopen jaren heb ik duizenden kilometers te voet afgelegd en ervaren wat wandelen met lichaam en geest doet. Al mijn ervaringen en kennis zet ik nu in om mensen te begeleiden om op een gezonde manier in beweging te komen.

Naast dat ik wandeltrainingen geef, organiseer ik groepswandelingen en wandelweekenden. Ik schrijf over wandelen op het blog WandaWandelt.nl en zit in de jury van de Wandelroute van het Jaar. Daarnaast ontwerp ik wandelroutes en heb ik mijn eigen wandelgids uitgegeven: De mooiste wijnwandelingen in Nederland. Tevens ondersteun ik organisaties in het opzetten van wandelevenementen.

Gecertificeerd wandeltrainer

Vragen? Plan nu een gratis adviesgesprek in!

Vraag nu een gratis
proeftraining aan!

 

Benieuwd naar de
online wandeltrainingen?
Vraag dan een
gratis proeftraining aan.

 

AANVRAGEN

Open WhatsApp
Advies nodig?
Hallo 👋
Stuur me een WhatsApp bericht voor een persoonlijk advies.
Groet, Wanda